• Na meer dan 50 jaar lid van UVV’40 is Christ Onincx benoemd tot erelid van UVV'40. Op zaterdag 18 november werd Christ verrast door onze voorzitter Geert Beullens namens het UVV’40 bestuur in het bijzijn van zijn familie. UVV’40 ereleden Kees Struijs, Michaël van Egeraat, Toon van der Velden en Sander Schaepman waren er ook bij, net als de UVV’40 vrienden Ad van Rijen en Johan Snepvangers.

  • Christ was naar Jeugdland gehaald onder het mom dat BN de Stem net zoals enkele jaren geleden een interview zou houden samen met zijn 4 broers over hun voetbalverleden bij UVV’40.

    Christ was net als zijn broers eerst zelf actief als voetballer. Vier van de vijf broers voetbalden in het eerste elftal. Daarna zette hij zich vele jaren verder in bij UVV’40 als terreinmanager. Hij was een vrijwilliger in hart en nieren. Niets was hem te veel en hij was van vele markten thuis. Ontvangst, uitgifte materialen (zowel in het weekend als in de week), drank klaarzetten, fluitjes uitdelen, schoonmaken van onze kleedkamers en de laatste jaren belijning van onze grasvelden. Daarnaast was hij jarenlang vaste supporter van ons eerste elftal.

    Gefeliciteerd Christ!

    Dank je voor jouw jarenlange inzet voor onze familieclub als vrijwilliger. Vrijwilligersschap is van vitaal belang voor een vereniging.

    UVV’40 bestuur