• Blessurepreventie en persoonlijk spreekuur

  Laat je begeleiden naar een blessurevrij sportleven met onze expertise op het gebied van blessurepreventie en behandeling. Ontdek hoe we je kunnen helpen blessures te voorkomen en te genezen, zodat je op je best kunt presteren op het veld.

 • Jouw welzijn staat centraal bij UVV'40 - Ontdek onze blessurepreventie en het persoonlijke spreekuur met Alec Verwaard.

  Bij UVV'40 willen we dat je het beste uit jezelf haalt en met plezier kunt blijven sporten. Daarom bieden we twee belangrijke diensten aan die gericht zijn op jouw welzijn: ons blessurepreventie programma en het persoonlijke sportspreekuur met Alec Verwaard.

 • Op 24 januari 2024 organiseerden we een thema avond waar we dieper in zijn gegaan op blessurepreventie. Tijdens deze avond hebben we we waardevolle informatie en praktische tips gedeeld om blessures te voorkomen, zodat jij je volledig kunt richten op je sportieve prestaties. We nodigen iedereen uit om samen te werken aan een gezonde en blessurevrije toekomst.

  Daarnaast stellen we met trots ons sportspreekuur met Alec Verwaard voor. Of het nu gaat om een sportgerelateerde blessure, herstel na een blessure of gewoon advies over beweging en gezondheid - Alec staat voor je klaar om je te begeleiden naar een optimale gezondheid en sportprestaties.

  Bij UVV'40 geloven we in de kracht van preventie en een persoonlijke aanpak. Of je nu wilt leren hoe je blessures kunt voorkomen of directe ondersteuning nodig hebt bij een blessure, we hebben de middelen en de expertise om je te helpen. Kies voor een actieve benadering van jouw welzijn en maak gebruik van onze blessurepreventie en het persoonlijke sportspreekuur met Aec Verwaard.

  Samen zorgen we voor jouw gezondheid en sportplezier!