• Tijdens de zomerstop hebben enkele UVV’40 vrijwilligers flink getimmerd in ons ballenhok. Dank je voor het vele werk, het ziet er prachtig uit! Maar liefst 56 ballenkokers zijn getimmerd. Voor elk team 1 ballenkoker. De 30+, 35+ en 40+ teams delen een koker. 

  • Elk team beschikt zo over zijn eigen ballen. We hebben in de zomer daarom meer dan 200 extra nieuwe ballen aangeschaft van het merk Derby Star, naast de Quick en derby star ballen die we al hadden. Elke ballenkoker is af te sluiten met een cijferslot. Elk team is verantwoordelijk voor zijn eigen ballen en het cijferslot. Op het einde van het seizoen zal bij verlies van meer dan 1 bal het team een rekening krijgen van 25 euro per bal. We hebben daarnaast afgelopen seizoen ook 5 ballenkarren en 20 extra jutten zakken aangeschaft om de ballen naar het veld te brengen. Tijdens afgelopen seizoen hebben we ook al een schoonmaakmachine en nieuwe voetbalpomp aangeschaft. Ook zijn de netten van de goals gecontroleerd en indien nodig vervangen met nieuwe netten.

    Ten slotte zijn we ook druk bezig met het vullen van de teamtassen. Voor onze meiden teams hebben we nieuwe voetbalshirts met als sponsor ING. Bijbehorende zwarte broekjes en zwarte sokken kunnen aangekocht worden. Bij de jongens hebben we ook een deel van de shirts vervangen. Sponsor is World Wide Wifi Experts. De rest van de shirts zullen komende seizoenen vervangen worden. Daarnaast hebben we voor de onderbouw nieuwe hesjes per team aangeschaft. We plannen komende seizoenen de andere teams te voorzien met hesjes. Bij verlies van een voetbalshirt en/of hesje zal respectievelijk 30 en/of 6 euro aangerekend worden bij het einde van het seizoen.

    Zo hebben we na de investering in ons kunstgrasveld enkele seizoenen geleden nu een flinke stap voorwaarts gezet in materialen, tenues en materialen beheer. Hier zijn we heel trots op en blij mee. Het materiaal is van ons allen, laat ons als familieclub met zijn allen voor mekaar het materiaal zorgvuldig onderhouden en beheren.

    Veel voetbalplezier!

    Geert, Jeroen, Anton en Bram

  • Work in progress, met dank aan Niels Goos en Ad van Rijen ðŸ¤ðŸ’š