Afgelasting

Velden afkeurd?

De velden van UVV'40 worden gehuurd van de gemeente Breda. Dat betekent dat deze van maandag tot en met vrijdag worden onderhouden en gekeurd door de gemeente Breda.

Doordeweeks
Heb je twijfel of de velden zijn goedgekeurd volg dan deze link voor het meest actuele overzicht. De gemeente keurt op werkdagen de sportvelden. Op afgekeurde velden mag niet worden gespeeld. Op deze pagina staat of een veld is goed- of afgekeurd. Zodra er een verandering in de toestand van de velden is, wordt deze pagina om uiterlijk 16.00 uur geactualiseerd. Bij slecht weer kan het zijn dat een veld na 16.00 uur alsnog wordt afgekeurd. Houdt u ook zelf de weersomstandigheden in de gaten. Voor de toestand van de velden kunt u ook op werkdagen na 16.00 uur bellen naar de veldkeuringen, telefoon: 06-30503428.

In het weekend
In het weekend is UVV'40 zelf verantwoordelijk voor het keuren van de velden. Kijk allereerst op de homepage van UVV'40. Indien er wedstrijden zijn afgelast, staan deze in de middenkolom in het rood weergegeven. Dit geldt voor zowel de uit- als thuiswedstrijden. Het keuren van de velden van UVV'40 in het weekend is in handen van Toon van de Velden. Heb je twijfel over het doorgaan van je wedstrijd neem dan contact op met Toon via 06-21176041.

www.breda.nl/veldkeuringen
Terug naar boven