Activiteiten en Evenementen

Vriendinnendag 18 mei

Datum 18 mei 2016
Tijdstip 18:00 uur
Locatie Jeugdland
Vriendinnendag 18 mei
Wil jij graag een keer voetballen met alleen meiden? Vind jij het schoolvoetbal leuk? Kom dan naar de Vriendinnendag. Geheel vrijblijvend en gratis.

Voor meiden in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar organiseert UVV’40 in samenwerking met de KNVB op sportpark “Jeugdland” een Vriendinnendag. Deze wordt gehouden op woensdag 18 mei 2016 en begint om 18.00 uur.Er wordt gestart met het indelen van de groepen en de kennismaking met de trainers. Na een warming-up maak je in verschillende oefeningen kennis met het voetbalspel. Een echte wedstrijd om te laten zien wat je hebt geleerd, mag natuurlijk niet ontbreken. Rond 19.30 uur sluiten we af in de kantine met een verrassing!

Neem je sportkleding en voetbalschoenen (eventueel sportschoenen) mee. Je familie en vriendjes zijn natuurlijk van harte welkom om jou aan te moedigen.
Heb jij vragen over deze vriendinnen dag, dan kun je contact opnemen met Henk Schuiling 06-46285316, opgeven kan door een mail te sturen naar meidenvoetbal@uvv40.nl en je naam en geboortejaar door te geven.

UVV’40 heeft als missie familieclub met ambitie. Onze ambitie is dan ook om het meiden en vrouwenvoetbal een stevige impuls te geven in 2016-2017. Zo zal volgend jaar het EK vrouwenvoetbal in Nederland plaatsvinden. Breda is speelstad, met zelfs een kwart en een halve finale. Kortom er gaat komend jaar veel aandacht zijn voor vrouwenvoetbal in Breda en omgeving.
Wij willen daar als voetbalclub optimaal op inspelen met een aantal nieuwe activiteiten zoals een Vriendinnendag in mei.

Wij hopen jou te zien de 18de!
 

Terug naar boven