Activiteiten en Evenementen

Vriendinnendag 12 april

Datum 12 apr 2017
Tijdstip 18:00 uur
Locatie Jeugdland
Wil jij graag een keer voetballen met alleen meiden? Verheug jij je op schoolvoetbal? Kom dan naar de UVV'40 Vriendinnendag. Geheel vrijblijvend en gratis.

Voor meiden in de leeftijd van 5 t/m 14 jaar organiseert UVV’40 in samenwerking met de KNVB op sportpark “Jeugdland” een Vriendinnendag. Deze wordt gehouden op woensdag 12 april en begint om 18.00 uur.Er wordt gestart met het indelen van de groepen op leeftijd en de kennismaking met de trainers. Na een warming-up maak je in verschillende oefeningen kennis met het voetbalspel. Een echte wedstrijd om te laten zien wat je hebt geleerd, mag natuurlijk niet ontbreken. Rond 19.30 uur sluiten we af met een verrassing!

Neem je sportkleding en voetbalschoenen (eventueel sportschoenen) mee. Je familie en vriendjes zijn natuurlijk van harte welkom om jou aan te moedigen. Heb jij vragen over deze vriendinnen dag, dan kun je contact opnemen met Henk Schuiling 06-46285316 of meidenvoetbal@uvv40.nl . Opgeven kan door je in te schrijven en je naam en geboortejaar door te geven (bij opmerkingen).

UVV’40 heeft als missie familieclub met ambitie. Onze ambitie is dan ook om het meiden en vrouwenvoetbal een stevige impuls te geven in 2016-2017. We zetten in op meerdere meidenteams volgend seizoen, namelijk een MO9 zestal (onder 9 jaar), een MO11 zevental, een MO13 zevental en een elftal MO15.

Wij hopen jou te zien de 12de!

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Aantal inschrijvingen: 31
Terug naar boven