Activiteiten en Evenementen

Steun NAC en UVV’40, bestel kaarten NAC-MVV op 12 februari

Datum 12 feb 2016
Tijdstip 20:00 uur
Locatie Rat Verlegh Stadion
Website bekijken
Zoals het in de initialen van de club staat omschreven is NAC een club van passie, beleving en strijd. ‘Nooit opgeven, altijd doorgaan’, zo luidt de strijdkreet onder de supporters. Opgeven wordt er dan ook niet gedaan in Breda; ook nu NAC in de Jupiler League uitkomt blijft de achterban hondstrouw en wisten we al ruim 11.000 seizoenkaarten te verkopen. Ook dit seizoen zit het Rat Verlegh stadion dus weer aardig volgepakt tijdens de Avondjes NAC. En dat is mooi nieuws, aangezien het Avondje NAC dit jaar haar 40-jarige jubileum viert!
Samen scoren met het Avondje NAC
Het Avondje NAC is een begrip in de regio en dat is ook juist de kracht van het Avondje NAC. Dit fenomeen willen we vieren mét de regio. Veel trouwe supporters hebben naast de clubliefde voor NAC ook nog een amateurclub waar ze zelf voetballen. Deze amateurclubs willen we laten meegenieten in het jubileumjaar van het Avondje NAC. Hiervoor hebben we de actie ‘Samen scoren met het Avondje NAC’ opgestart.

Sponsor UVV’40 met een bezoek aan NAC-MVV
Deze actie houdt in dat ieder lid van UVV’40 een kaartje kan kopen voor NAC Breda – MVV (vrijdag 12 februari a.s. om 20:00) voor slechts €10. Van deze €10 zal er €4 naar de clubkas van UVV’40 gaan. Op deze manier steun je niet alleen NAC, maar je eigen voetbalclub. We kunnen dus samen scoren met het avondje NAC, doen jullie mee?

De wedstrijdkaarten zijn voor vak I. Je kunt je tot uiterlijk zondag 31 januari voor NAC Breda – MVV aanmelden via het formulier. Dit zodat we tijdig weten hoeveel kaarten er vanuit UVV’40 gereserveerd moeten worden.

Kom jij ook met je hele team? Tot de 12de in het Rat Verlegh stadion!

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Aantal inschrijvingen: 3
Terug naar boven