Activiteiten

Sinterklaasfeest UVV'40

Datum 25 nov 2018
Tijdstip 15:00 - 17:00 uur
Locatie Taveerne
Adres Jeugdland 1, Ulvenhout
Maximaal aantal deelnemers 1000
Sinterklaasfeest UVV'40

Zoals ieder jaar organiseert UVV'40 ook dit jaar weer een Sinterklaasmiddag. Sinterklaas en zijn pieten zullen ons op zondag 25 november 2018 op Jeugdland bezoeken.

De voetballertjes van 4 tot en met 9 jaar worden voor deze middag uitgenodigd. Ook hun broertjes en/of zusjes zijn welkom, mits zij niet ouder zijn dan 9 jaar. Ook de kinderen (tot en met 9 jaar) van onze seniorenleden zijn van harte welkom deze middag.

Voor de voetballers is deze middag gratis. Indien ouder of verzorger geen UVV-lid, -trainer of -leider is, zijn de kosten voor een broertje en/of zusje € 5,00 per kind. De kinderen zullen deze middag verwend worden met een leuke pietenshow en iets lekkers.

 


De deur van de zaal gaat om 14.30 uur open. De pietenshow begint om 15.00 uur. Het feest zal rond 17.00 uur afgelopen zijn.

Aanmelden kan tot 7 november, aangezien we bij Sinterklaas op tijd ons verlanglijstje moeten inleveren, zodat de Stoomboot op tijd uit Spanje kan vertrekken!
Zorg dat je op tijd hebt aangemeld!!!

Wij vinden het gezellig als u zelf ook die middag de pietenshow komt bewonderen of een drankje komt nuttigen in de Taveerne.

U kunt uw kind aanmelden (en zo nodig betalen) via onderstaande link.
Vragen kunt u stellen via
sinterklaasfeest@uvv40.nl


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Introducé
    • € 5,-
Aantal inschrijvingen: 38 (53)
Terug naar boven