Activiteiten

Miniveld tournooi veteranen

Datum 3 jun 2016
Tijdstip 19:00 uur
Locatie Jeugdland Ulvenhout
Website bekijken
 
** bent u 35 jaar of ouder ? **
 

Uitnodiging voor veteranenteams

30 jaar Internationaal Voetbaltoernooi.
 
 
Geachte heren,
 
Namens voetbalvereniging UVV’40 uit Ulvenhout willen wij u hierbij graag uitnodigen om op vrijdag 3 juni 2016 deel te nemen aan het internationale miniveldvoetbaltoernooi op de velden van sportpark “Jeugdland” te Ulvenhout. In ons 30ste jaar zouden wij het een eer vinden om uw team te kunnen inschrijven. Het toernooi kent een sterke bezetting van zowel Belgische als Nederland teams.
 
Onze eerste gedachten gaan dan ook naar 16 teams (liefst 24 teams), die spelen in vier poules van 4 (6 van 4). Daarna wordt via een afvalsysteem gespeeld en wat uiteindelijk de winnaar zal opleveren. De spelers moeten wel ouder zijn dan 35 jaar. Dus niet alleen veteranen teams zijn welkom, maar ook lager spelende teams zijn welkom. Deelname aan het toernooi is gratis.
 
Als uw team belangstelling heeft, dan willen wij u hierbij vragen om voor 15 mei 2015 een mail te sturen naar: miniveld@gmail.com
Vermeld hierbij, naam van het team, contactpersoon met telefoonnummer.
  
Zowel teams uit België als Nederland kunnen zich aanmelden. Het miniveldvoetbal wordt gespeeld op een grasveld van circa 65x30 meter, 5 veldspelers, 1 keeper en 2 wissels, die net als bij zaalvoetbal doorlopend mogen wisselen. De spelregels zijn een vermenging van veld- en zaalvoetbalregels. Er mag gespeeld worden op voetbal- of sportschoenen en als doel worden handbaldoelen gebruikt. De aanvang van het toernooi is ca. 19.00 uur.
 
Voor inlichtingen kunt u bellen met de heer W Mertens tel nr: +31 76 5611138
 
Wij zien graag uw inschrijving tegemoet.
 
Met vriendelijke groet,
UVV’40 – organisatie miniveld
 

Terug naar boven