Activiteiten

DECATHLON Familietoernooi

Datum 17 sep 2016
Tijdstip 15:00 uur
Locatie Jeugdland
Maximaal aantal deelnemers 32
DECATHLON Familietoernooi
Zoals jullie weten staat UVV’40 voor een familieclub met ambitie. Bij een club met een dergelijk motto kan een familietoernooi onder de leden eigenlijk niet ontbreken. Het DECATHLON familietoernooi van UVV'40 vindt plaats op 17 september a.s. Er zijn al veel enthousiaste teams die zich hebben ingeschreven. En inschrijven kan nog tot 25 juli. Vergeet niet dat als je geen team kunt samenstellen maar wel graag mee wilt doen, je je ook individueel kunt inschrijven! En voor alle leden geldt natuurlijk dat ze van harte welkom zijn op Jeugdland op 17 september voor een gezellige middag met de club (of je nou meedoet of niet aan het toernooi). 
 
De wedstrijden zullen gespeeld worden tussen 15:00 uur en ongeveer 17:00 uur. Tussen de wedstrijden door zijn er verschillende activiteiten mogelijk voor deelnemers van het toernooi, de kleintjes onder ons en voor de toeschouwers: 

- een balletje trappen op het DECATHLON opblaasbaar panaveld
- fiets trappen 
- penalty shootout spelen 

Alle deelnemers aan het toernooi ontvangen een DECATHLON flyer waarmee zij gratis een voetbal in de winkel in Breda kunnen komen ophalen!

Hieronder nogmaals wat feitjes op een rij: 
 
  • Een team bestaat uit min. 7 en max. 10 personen (volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar en minimaal 1 UVV’40 lid per team)
  • Iedereen kan meedoen: jong & oud, mannen & vrouwen, jongens & meisjes!
  • Wedstrijden worden gespeeld op een ¼ veld met handbaldoeltjes
  • Er staan 4 spelers in het veld, 1 speler op doel
  • Inschrijfkosten per team: €15
  • Start toernooi vanaf 15:00 tot ongeveer 17:00 - aansluitend borrel ter evaluatie en afsluiting

Voor vragen of informatie kun je terecht bij Henk Schuiling (henk.schuiling@uvv40.nl) of Mirjam Barbereau (mirjam.barbereau@uvv40.nl)
 

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Aantal inschrijvingen: 19 (aantal teamleden: 161)
Terug naar boven