• Leuk dat je lid wilt worden van UVV'40, familieclub met ambitie. Klik hier om je aan te melden

 • Aanmelden 
  Via bovenstaande knop kun je eenvoudig inschrijven als lid bij UVV'40.  Als je bij UVV'40 wilt voetballen kan dat al vanaf de leeftijd van (ongeveer) 4,5 jaar. Aanmeldingen die vóór 15 april binnen zijn worden meegenomen in het teamindeelproces voor het komende seizoen. Inschrijvingen na 15 april worden alleen in overweging genomen als er in de desbetreffende leeftijdscategorie plaats is. Het kan ook voorkomen dat er niet direct plaats is in een team, dan zul je op de wachtlijst geplaatst worden.

  Lidmaatschap 
  Inschrijven als lid kan alleen met het inschrijfformulier, via de linkbovenaan deze pagina. Na ontvangst van het volledig ingevulde formulier, bevestigt de ledenadministratie je lidmaatschap als spelend lid. Ben je jonger dan 16 jaar? Laat dan je ouder/verzorger het formulier invullen. De ouder/verzorger ontvangt per mail de bevestiging van het lidmaatschap. We bekijken of we jou of je kind direct kunnen plaatsen in een team. Anders wordt je op een wachtlijst gezet. Daarover ontvang je z.s.m. bericht van de Voetbaltechnische Commissie (VTC).

  Contributie 
  Aan je lidmaatschap bij UVV'40 is een contributie gekoppeld. De contributietarieven voor het seizoen '23/'24 zijn vastgesteld op de ALV van donderdag 13 juli 2023.

  Categorie Voetbalseizoen 2023 – 2024
  Trainingsgroep JO6 en trainingsleden 115 EUR
  Pupillen t/m O10 195 EUR
  O11/O12 195 EUR
  O13 195 EUR
  O14 t/m O19 195 EUR
  O23 235 EUR
  Senioren 235 EUR
  35+, 45+ en VR30+ 80 EUR

  Je bent verplicht deze te betalen via automatische incasso. De contributie wordt in de maand september 2023 afgeschreven.

  Jeugdfonds Sport & Cultuur
  Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch kunnen sporten en lid worden van een sportvereniging. Voor die kinderen en jongeren betaalt het fonds de contributie en in bepaalde gevallen de benodigde attributen zoals voetbalkleding. Hoe werkt dit? Klik hier voor meer informatie van het fonds.

  Vrijwilligers & Taakie
  UVV'40 is een actieve vereniging in Ulvenhout, waar sportiviteit en gezelligheid als kernwaarden gelden. Met leden die het leuk en vanzelfsprekend vinden om de vereniging draaiend te houden door een vrijwillige bijdrage te leveren, om er samen voor te zorgen dat alle klussen en werkzaamheden gedaan worden. Geen enkele (amateur)sportvereniging kan bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen vereniging en zonder vereniging geen voetbal.

  Daarom vragen we je als nieuw lid, of als ouder/verzorger van een lid jonger dan 16, na het invullen van je inschrijfformulier ook via Taakie aan te geven welke bijdrage je kunt leveren. Je kunt je Taakie profiel invullen via deze link https://admin.taakie.nl/kennismaken/?ref=301a959b-bcb1-4a7f-9fa8-f6539b81c905. Ben je bijvoorbeeld een handige klusser? Heb je financiële kennis? Vind je het leuk om filmpjes te maken of teksten te schrijven voor sociale media? Heb je administratieve ervaring? Ervaring in de horeca of hospitality? Meld het op het inschrijfformulier. Dan neemt de vrijwilligerscommissie contact met je op.

  Vriendenteams 
  Op dit moment is het niet mogelijk om je als compleet vriendenteam in te schrijven bij UVV'40 als je in de leeftijdsgroepen O13, O15, O17, O19 of O23 valt. Individuele inschrijvingen zijn natuurlijk altijd welkom als aanvulling op bestaande teams. Seniorenteams die als vriendenteam op zondag spelen zijn onder voorwaarden wel mogelijk, zo is een trainer/coach én een teammanager met een leeftijd van 25+ verplicht. Neem hiervoor contact op met VTC@uvv40.nl

  Afmelden 
  Ieder spelend lid dat wil stoppen met voetballen bij UVV'40 dient zich uiterlijk 15 mei in het seizoen uitsluitend via onderstaand e-mailadres af te melden bij de ledenadministratie van UVV'40. Het afmelden bij de trainer, coach of begeleider of andere wijze wordt niet als afmelding geaccepteerd. In verband met de teamindelingen voor het nieuwe seizoen is het noodzakelijk dat de afmeldingen voor 15 mei aan de ledenadministratie van UVV'40 zijn doorgegeven. 

  Indien de afmelding na 15 juni plaatsvindt of helemaal niet wordt doorgegeven aan de ledenadministratie, is betreffend lid volledige contributie voor het seizoen verschuldigd. 

  In geval gestopte leden weigeren aan de financiële verplichtingen te voldoen als gevolg van het niet of te laat afmelden, zal UVV'40  niet meewerken aan overschrijving naar een andere club en de vordering uit handen geven.l

  Afmelden kan alleen door een mail te sturen naar ledenadministratie@uvv40.nl met vermelding van volledige naam, geboortedatum en je huidige team.